Koistinaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koistinaho

Koistinaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Koistinahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 72

v. 2015 75

v. 2016 72

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koistinaho on noin sijalla 8 600.

Koistinaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Koistinaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koistinaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Koistinaho

Koistinaho (paikannimi)

Koistinaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koistinaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Koistinaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койстинахо tarkoittaa nimeä Koistinaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coistinahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koistinaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koistinaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Koistinaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koistinaho i Finland. Surname Koistinaho in Finland.

©Tuomas Salste