Koivukorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivukorpi

Koivukorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koivukorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivukorpi on noin sijalla 12 000.

Koivukorpi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Koivukorpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koivukorpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1992

Sana Koivukorpi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Koivukorpi

Koivukorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Koivukorpi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 28 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koivukorpi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koivukorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivukorvenkuja, Koivukorventie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koivukorpi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Koivukorvet ulkomailla

Ruotsissa Koivukorpi oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвукорпи tarkoittaa nimeä Koivukorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwucorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivukorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivukorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivukorpi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koivukorpi i Finland. Surname Koivukorpi in Finland.

©Tuomas Salste