Koivumaanaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivumaanaho

Koivumaanaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koivumaanahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivumaanaho on noin sijalla 22 000.

Koivumaanaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koivumaanaho on melko pitkä nimi.

Koivumaanaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koivumaanaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвумаанахо tarkoittaa nimeä Koivumaanaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwumanahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivumaanaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivumaanaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivumaanaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koivumaanaho i Finland. Surname Koivumaanaho in Finland.

©Tuomas Salste