Koivumetsä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivumetsä

Koivumetsä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koivumetsien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivumetsä on noin sijalla 20 000.

Koivumetsä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Koivumetsä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koivumetsä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Koivumetsä

Koivumetsä (paikannimi)Katuosoitteissa

Koivumetsä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koivumetsä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koivumetsä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivumetsänkaari, Koivumetsänkuja, Koivumetsäntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koivumetsä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвумется ("Koivumetsja") tarkoittaa nimeä Koivumetsä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwumetzä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivumetsä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Koivumetsa tai Koivumetsae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivumetsä.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivumetsä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koivumetsä i Finland. Surname Koivumetsä in Finland.

©Tuomas Salste