Koivurova: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivurova

Koivurova on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Koivurova-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 104 max

v. 2014 128

v. 2015 127

v. 2016 126

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivurova on noin sijalla 5 500.

Koivurova on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koivurova ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Koivurova esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Koivurova

Koivurova (paikannimi)Katuosoitteissa

Koivurova on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koivurova jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koivurova esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivurovantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koivurova-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Koivurovat ulkomailla

Ruotsissa Koivurova oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвурова tarkoittaa nimeä Koivurova. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwurofwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivurova olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivurova.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivurova

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koivurova.fi, koivurova.com, koivurova.eu, koivurova.info, koivurova.name, koivurova.net, koivurova.org, koivurovat.com, koivurovat.eu, koivurovat.fi, koivurovat.info, koivurovat.name, koivurovat.net, koivurovat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koivurova i Finland. Surname Koivurova in Finland.

©Tuomas Salste