Koivusilta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koivusilta

Koivusilta on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Koivusiltojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 120

v. 2015 122

v. 2016 122

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koivusilta on noin sijalla 5 700.

Koivusilta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koivusilta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Koivusiltoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Koivusillan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1943
Lakanneet yritykset
perust. 1958–1991

Sana Koivusilta tai Koivusillan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Koivusilta

Koivusilta (paikannimi)Katuosoitteissa

Koivusilta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 46 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kulkuväylä, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koivusilta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koivusilta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koivusillantie, Koivusiltavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koivusilta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койвусильта tarkoittaa nimeä Koivusilta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coifwusilda on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koivusilta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koivusilta.

Samankaltaisia nimiä kuin Koivusilta

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koivusilta.com, koivusilta.net, koivusilta.eu, koivusilta.fi, koivusilta.info, koivusilta.name, koivusilta.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koivusilta i Finland. Surname Koivusilta in Finland.

©Tuomas Salste