Konga: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Konga

Konga on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kongien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 138

v. 2015 138

v. 2016 136

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Konga on noin sijalla 5 200.

Konga on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Konga ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Konga on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Konga on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Konga ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 58 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kongia on 136.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kongia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Kongan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1968–1982

Sana Konga esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Konga osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Konga esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kongantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Конга tarkoittaa nimeä Konga. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Konga tai Konstantia Konga.

Samankaltaisia nimiä kuin Konga

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: konga.com, konga.eu, konga.info, konga.net, konga.org, konga.fi, konga.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Konga i Finland. Surname Konga in Finland.

©Tuomas Salste