Konkarikoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Konkarikoski

Konkarikoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Konkarikoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Konkarikoski on noin sijalla 21 000.

Konkarikoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Konkarikoski on melko pitkä nimi.

Konkarikoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Konkarikoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Konkarikoski

Konkarikoski (paikannimi)

Konkarikoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Konkarikoski jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Konkarikoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Конкарикоски tarkoittaa nimeä Konkarikoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Congaricoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Konkarikoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Konkarikoski tai Konstantia Konkarikoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Konkarikoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Konkarikoski i Finland. Surname Konkarikoski in Finland.

©Tuomas Salste