Könkkölä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Könkkölä

Könkkölä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Könkkölä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Könkkölä on noin sijalla 13 000.

Könkkölä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Könkkölä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Könkkölä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1933
Lakanneet yritykset
perust. 1998

Sana Könkkölä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Könkkölä

Könkkölä (paikannimi)Katuosoitteissa

Könkkölä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Könkkölä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Könkkölä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Könkköläntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Könkkölä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кёнккёля ("Kjonkkjolja") tarkoittaa nimeä Könkkölä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Konkkola tai Koenkkoelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Könkkölä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Könkkölä i Finland. Surname Könkkölä in Finland.

©Tuomas Salste