Konkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Konkola

Konkola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Konkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 109

v. 2015 107

v. 2016 105

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Konkola on noin sijalla 6 400.

Konkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Konkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Konkola-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Konkolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1896–1923
Lakanneet yritykset
perust. 1954–1995

Sana Konkola tai Konkolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Konkola

Konkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Konkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Konkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Konkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Konkolankatu, Konkolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Konkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Конкола tarkoittaa nimeä Konkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Congola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Konkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Konkola tai Konstantia Konkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Konkola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: konkola.com, konkola.eu, konkola.fi, konkola.info, konkola.name, konkola.net, konkola.org, konkolat.com, konkolat.eu, konkolat.fi, konkolat.info, konkolat.name, konkolat.net, konkolat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Konkola i Finland. Surname Konkola in Finland.

©Tuomas Salste