Konnu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Konnu

Konnu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Konnu-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 62

v. 2016 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Konnu on noin sijalla 9 600.

Konnu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Konnu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Konnu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Konnu on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Konnu on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Konnu ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Konnu-nimisiä on 62.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Konnu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Konnu

Konnu (paikannimi)Katuosoitteissa

Konnu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Konnu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Konnu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Konnusvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Konnu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Конну tarkoittaa nimeä Konnu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Konnu tai Konstantia Konnu.

Samankaltaisia nimiä kuin Konnu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Konnu i Finland. Surname Konnu in Finland.

©Tuomas Salste