Konola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Konola

Konola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Konola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 172 max

v. 2014 212

v. 2015 212

v. 2016 211

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Konola on noin sijalla 3 700.

Konola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Konola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Konola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Konola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Konola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 15 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Konola-nimisiä on 211.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Konola-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Konolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1941
Lakanneet yritykset
perust. 1953–1997

Sana Konola tai Konolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Konola

Konola (paikannimi)Katuosoitteissa

Konola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Konola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Konola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Konolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Konola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Конола tarkoittaa nimeä Konola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Konola tai Konstantia Konola.

Samankaltaisia nimiä kuin Konola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: konola.com, konola.org, konola.eu, konola.fi, konola.info, konola.name, konola.net, konolat.com, konolat.eu, konolat.fi, konolat.info, konolat.name, konolat.net, konolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Konola i Finland. Surname Konola in Finland.

©Tuomas Salste