Kononov: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kononov

Kononov on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kononovien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kononov on noin sijalla 15 000.

Kononov-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kononov on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kononov ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Kononoff. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1988

Sana Kononov esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kononov osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kononov esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kononovintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Kononovit ulkomailla

Tšekissä Kononov oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Venäjällä Kononov (Кононов) on yleinen sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Kononov tai Konstantia Kononov.

Samankaltaisia nimiä kuin Kononov

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kononov i Finland. Surname Kononov in Finland.

©Tuomas Salste