Kontoniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kontoniemi

Kontoniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kontoniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 117

v. 2015 115

v. 2016 116

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kontoniemi on noin sijalla 6 000.

Kontoniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kontoniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1978–2001

Sana Kontoniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kontoniemi

Kontoniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kontoniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kontoniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kontoniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kontoniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kontoniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Контониеми ("Kontonijemi") tarkoittaa nimeä Kontoniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Condoniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kontoniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Kontoniemi tai Konstantia Kontoniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kontoniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kontoniemet.com, kontoniemet.eu, kontoniemet.fi, kontoniemet.info, kontoniemet.name, kontoniemet.net, kontoniemet.org, kontoniemi.com, kontoniemi.eu, kontoniemi.fi, kontoniemi.info, kontoniemi.name, kontoniemi.net, kontoniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kontoniemi i Finland. Surname Kontoniemi in Finland.

©Tuomas Salste