Konttaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Konttaniemi

Konttaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Konttaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 105 max

v. 2014 110

v. 2015 110

v. 2016 112

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Konttaniemi on noin sijalla 6 100.

Verrattuna muihin sukunimiin Konttaniemi on melko pitkä nimi.

Konttaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Konttaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1992–1995

Sana Konttaniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Konttaniemi

Konttaniemi (paikannimi)

Konttaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Konttaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Konttaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Konttaniemet ulkomailla

Ruotsissa Konttaniemi oli 39 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Конттаниеми ("Konttanijemi") tarkoittaa nimeä Konttaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Contaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Konttaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Konrad Konttaniemi tai Konstantia Konttaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Konttaniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: konttaniemet.com, konttaniemet.eu, konttaniemet.fi, konttaniemet.info, konttaniemet.name, konttaniemet.net, konttaniemet.org, konttaniemi.com, konttaniemi.eu, konttaniemi.fi, konttaniemi.info, konttaniemi.name, konttaniemi.net, konttaniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Konttaniemi i Finland. Surname Konttaniemi in Finland.

©Tuomas Salste