Koota: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koota

Koota on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kootien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 120

v. 2015 122

v. 2016 123

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koota on noin sijalla 5 700.

Koota on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koota ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Koota on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Koota on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Koota ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kootia on 123.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1896

Sana Koota esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Koota osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Koota esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kootantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коота tarkoittaa nimeä Koota. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cota on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koota olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Koota

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koota.eu, koota.info, koota.net, koota.org, koota.com, koota.fi, koota.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koota i Finland. Surname Koota in Finland.

©Tuomas Salste