Kopsala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kopsala

Kopsala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kopsala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 133 max

v. 2014 175

v. 2015 174

v. 2016 174

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kopsala on noin sijalla 4 300.

Kopsala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kopsala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kopsala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kopsala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kopsala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 61 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kopsala-nimisiä on 174.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kopsala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kopsalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897–1932
Lakanneet yritykset
perust. 1964–1992

Sana Kopsala tai Kopsalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kopsala

Kopsala (paikannimi)Katuosoitteissa

Kopsala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kopsala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kopsala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kopsalankuja, Kopsalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kopsala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kopsalat ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli KOPSALA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Копсала tarkoittaa nimeä Kopsala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Kopsala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kopsala.com, kopsala.eu, kopsala.fi, kopsala.info, kopsala.name, kopsala.net, kopsala.org, kopsalat.com, kopsalat.eu, kopsalat.fi, kopsalat.info, kopsalat.name, kopsalat.net, kopsalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kopsala i Finland. Surname Kopsala in Finland.

©Tuomas Salste