Korkatti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korkatti

Korkatti on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Korkattien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 161

v. 2015 162

v. 2016 166

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korkatti on noin sijalla 4 400.

Korkatti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korkatti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Korkatti on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Korkatti on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Korkatti ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 28 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Korkatteja on 166.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Korkatteja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Korkatin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Korkatti tai Korkatin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Korkatti

Korkatti (paikannimi)Katuosoitteissa

Korkatti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Korkatti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Korkatti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Korkatintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Korkatti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коркатти tarkoittaa nimeä Korkatti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corgattj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korkatti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korkatti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: korkatti.fi, korkatit.com, korkatit.eu, korkatit.fi, korkatit.info, korkatit.name, korkatit.net, korkatit.org, korkatti.com, korkatti.eu, korkatti.info, korkatti.name, korkatti.net, korkatti.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korkatti i Finland. Surname Korkatti in Finland.

©Tuomas Salste