Korkeaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korkeaniemi

Korkeaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Korkeaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 130

v. 2015 131

v. 2016 131

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korkeaniemi on noin sijalla 5 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Korkeaniemi on melko pitkä nimi.

Korkeaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korkeaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Korkeaniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Korkeaniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Korkeaniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 13 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Korkeaniemiä on 131.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Korkeaniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Korkeaniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1977–1989

Sana Korkeaniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Korkeaniemi

Korkeaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Korkeaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 48 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Korkeaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Korkeaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Korkeaniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Korkeaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Korkeaniemet ulkomailla

Ruotsissa Korkeaniemi oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коркеаниеми ("Korkeanijemi") tarkoittaa nimeä Korkeaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corgeaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korkeaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korkeaniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: korkeaniemet.com, korkeaniemet.eu, korkeaniemet.fi, korkeaniemet.info, korkeaniemet.name, korkeaniemet.net, korkeaniemet.org, korkeaniemi.com, korkeaniemi.eu, korkeaniemi.fi, korkeaniemi.info, korkeaniemi.name, korkeaniemi.net, korkeaniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korkeaniemi i Finland. Surname Korkeaniemi in Finland.

©Tuomas Salste