Korkia-aho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korkia-aho

Korkia-aho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Korkia-aho-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 109

v. 2015 108

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korkia-aho on noin sijalla 6 300.

Korkia-aho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korkia-aho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Korkia-Aho. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Korkia-aho

Korkia-aho (paikannimi)

Korkia-aho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 19 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Korkia-aho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Korkia-aho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коркиа-ахо tarkoittaa nimeä Korkia-aho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corgia=ahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korkia-aho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korkia-aho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: korkia-aho.com, korkia-aho.eu, korkia-aho.fi, korkia-aho.info, korkia-aho.name, korkia-aho.net, korkia-aho.org, korkia-ahot.com, korkia-ahot.eu, korkia-ahot.fi, korkia-ahot.info, korkia-ahot.name, korkia-ahot.net, korkia-ahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korkia-aho i Finland. Surname Korkia-aho in Finland.

©Tuomas Salste