Korkia-Aho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korkia-Aho

Korkia-Aho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Korkia-Ahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korkia-Aho on noin sijalla 16 000.

Korkia-Aho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Korkia-Aho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korkia-Aho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Korkia-aho. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Korkia-Ahoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Korkia-Ahon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коркиа-Ахо tarkoittaa nimeä Korkia-Aho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corgia=Ahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korkia-Aho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korkia-Aho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: korkia-aho.com, korkia-aho.eu, korkia-aho.fi, korkia-aho.info, korkia-aho.name, korkia-aho.net, korkia-aho.org, korkia-ahot.com, korkia-ahot.eu, korkia-ahot.fi, korkia-ahot.info, korkia-ahot.name, korkia-ahot.net, korkia-ahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korkia-Aho i Finland. Surname Korkia-Aho in Finland.

©Tuomas Salste