Korkiakangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korkiakangas

Korkiakangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Korkiakankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 184 max

v. 2014 239

v. 2015 243

v. 2016 241

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korkiakangas on noin sijalla 3 300.

Verrattuna muihin sukunimiin Korkiakangas on melko pitkä nimi.

Korkiakangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korkiakangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897
Lakanneet yritykset
perust. 1951–2001

Sana Korkiakangas tai Korkiakankaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Korkiakangas

Korkiakangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Korkiakangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 177 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Korkiakangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Korkiakangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Korkiakankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Korkiakangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Korkiakankaat ulkomailla

Ruotsissa Korkiakangas oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коркиакангас tarkoittaa nimeä Korkiakangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corgiacangas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korkiakangas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korkiakangas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: korkiakangas.com, korkiakangas.eu, korkiakangas.fi, korkiakangas.info, korkiakangas.name, korkiakangas.net, korkiakangas.org, korkiakankaat.com, korkiakankaat.eu, korkiakankaat.fi, korkiakankaat.info, korkiakankaat.name, korkiakankaat.net, korkiakankaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korkiakangas i Finland. Surname Korkiakangas in Finland.

©Tuomas Salste