Korpi-Seppälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korpi-Seppälä

Korpi-Seppälä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Korpi-Seppälöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korpi-Seppälä on noin sijalla 18 000.

Korpi-Seppälä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Korpi-Seppälä on melko pitkä nimi.

Korpi-Seppälä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korpi-Seppälä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Korpi-Seppälä

Korpi-Seppälä (paikannimi)

Korpi-Seppälä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Korpi-Seppälä jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Korpi-Seppälä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Корпи-Сеппяля ("Korpi-Seppjalja") tarkoittaa nimeä Korpi-Seppälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corpi=Seppälä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korpi-Seppälä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Korpi-Seppala tai Korpi-Seppaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Korpi-Seppälä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korpi-Seppälä i Finland. Surname Korpi-Seppälä in Finland.

©Tuomas Salste