Korppi-Tommola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korppi-Tommola

Korppi-Tommola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Korppi-Tommola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korppi-Tommola on noin sijalla 15 000.

Korppi-Tommola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Korppi-Tommola on melko pitkä nimi.

Korppi-Tommola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korppi-Tommola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Корппи-Томмола tarkoittaa nimeä Korppi-Tommola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corpi=Tommola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korppi-Tommola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korppi-Tommola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korppi-Tommola i Finland. Surname Korppi-Tommola in Finland.

©Tuomas Salste