Korppi-Tommola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korppi-Tommola

Korppi-Tommola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Korppi-Tommola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 34

v. 2017 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korppi-Tommola on noin sijalla 15 000.

Korppi-Tommola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Korppi-Tommola on melko pitkä nimi.

Korppi-Tommola on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Korppi-Tommola on suojattu 1985 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Корппи-Томмола tarkoittaa nimeä Korppi-Tommola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corpi=Tommola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korppi-Tommola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korppi-Tommola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Korppi-Tommola, Finland.

©Tuomas Salste