Kortessalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kortessalo

Kortessalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kortessalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 87

v. 2015 89

v. 2016 88

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kortessalo on noin sijalla 7 400.

Kortessalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kortessalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kortessalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 2000

Sana Kortessalo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kortessalo osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kortessalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kortessalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кортессало tarkoittaa nimeä Kortessalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cortessalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kortessalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kortessalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kortessalo i Finland. Surname Kortessalo in Finland.

©Tuomas Salste