Kortetjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kortetjärvi

Kortetjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kortetjärvien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 134 max

v. 2014 181

v. 2015 182

v. 2016 183

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kortetjärvi on noin sijalla 4 100.

Verrattuna muihin sukunimiin Kortetjärvi on melko pitkä nimi.

Kortetjärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kortetjärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kortetjärviä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kortetjärven asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989–1996

Sana Kortetjärvi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kortetjärvet ulkomailla

Ruotsissa Kortetjärvi oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кортетъярви ("Kortetjarvi") tarkoittaa nimeä Kortetjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cortetierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kortetjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kortetjarvi tai Kortetjaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kortetjärvi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kortetjarvi.com, kortetjarvi.fi, kortetjarvet.com, kortetjarvet.eu, kortetjarvet.fi, kortetjarvet.info, kortetjarvet.name, kortetjarvet.net, kortetjarvet.org, kortetjarvi.eu, kortetjarvi.info, kortetjarvi.name, kortetjarvi.net, kortetjarvi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kortetjärvi i Finland. Surname Kortetjärvi in Finland.

©Tuomas Salste