Korvenaro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korvenaro

Korvenaro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Korvenarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korvenaro on noin sijalla 22 000.

Korvenaro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Korvenaro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korvenaro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Korvenaro

Korvenaro (paikannimi)

Korvenaro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Korvenaro jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Korvenaro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Корвенаро tarkoittaa nimeä Korvenaro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corfwenarå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korvenaro olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korvenaro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korvenaro i Finland. Surname Korvenaro in Finland.

©Tuomas Salste