Korvenrinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Korvenrinne

Korvenrinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Korvenrinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Korvenrinne on noin sijalla 19 000.

Korvenrinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Korvenrinne on melko pitkä nimi.

Korvenrinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Korvenrinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Korvenrinne

Korvenrinne (paikannimi)

Korvenrinne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Korvenrinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Korvenrinne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Корвенринне tarkoittaa nimeä Korvenrinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Corfwenrinne on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Korvenrinne olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Korvenrinne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Korvenrinne i Finland. Surname Korvenrinne in Finland.

©Tuomas Salste