Koskela-Koivisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koskela-Koivisto

Koskela-Koivisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koskela-Koivistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koskela-Koivisto on noin sijalla 18 000.

Koskela-Koivisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koskela-Koivisto on melko pitkä nimi.

Koskela-Koivisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koskela-Koivisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коскела-Койвисто tarkoittaa nimeä Koskela-Koivisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coskela=Coifwistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koskela-Koivisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosma Koskela-Koivisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Koskela-Koivisto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koskela-koivisto.com, koskela-koivisto.eu, koskela-koivisto.fi, koskela-koivisto.info, koskela-koivisto.name, koskela-koivisto.net, koskela-koivisto.org, koskela-koivistot.com, koskela-koivistot.eu, koskela-koivistot.fi, koskela-koivistot.info, koskela-koivistot.name, koskela-koivistot.net, koskela-koivistot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koskela-Koivisto i Finland. Surname Koskela-Koivisto in Finland.

©Tuomas Salste