Koskensalmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koskensalmi

Koskensalmi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koskensalmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koskensalmi on noin sijalla 19 000.

Koskensalmi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koskensalmi on melko pitkä nimi.

Koskensalmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koskensalmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коскенсалми tarkoittaa nimeä Koskensalmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coskensalmj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koskensalmi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosma Koskensalmi.

Samankaltaisia nimiä kuin Koskensalmi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koskensalmi i Finland. Surname Koskensalmi in Finland.

©Tuomas Salste