Koski-Lammi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koski-Lammi

Koski-Lammi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Koski-Lammien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 59

v. 2016 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koski-Lammi on noin sijalla 9 800.

Koski-Lammi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koski-Lammi on melko pitkä nimi.

Koski-Lammi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koski-Lammi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Koski-Lammi

Koski-Lammi (paikannimi)

Koski-Lammi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koski-Lammi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Koski-Lammi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коски-Ламми tarkoittaa nimeä Koski-Lammi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coski=Lammj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koski-Lammi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosma Koski-Lammi.

Samankaltaisia nimiä kuin Koski-Lammi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koski-Lammi i Finland. Surname Koski-Lammi in Finland.

©Tuomas Salste