Koski-Laulaja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koski-Laulaja

Koski-Laulaja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koski-Laulajien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koski-Laulaja on noin sijalla 17 000.

Koski-Laulaja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koski-Laulaja on melko pitkä nimi.

Koski-Laulaja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koski-Laulaja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Koski-Laulaja

Koski-Laulaja (paikannimi)

Koski-Laulaja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koski-Laulaja jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Koski-Laulaja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коски-Лаулая tarkoittaa nimeä Koski-Laulaja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coski=Laulaia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koski-Laulaja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosma Koski-Laulaja.

Samankaltaisia nimiä kuin Koski-Laulaja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koski-Laulaja i Finland. Surname Koski-Laulaja in Finland.

©Tuomas Salste