Koski-Tuuri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koski-Tuuri

Koski-Tuuri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koski-Tuurien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koski-Tuuri on noin sijalla 13 000.

Koski-Tuuri-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koski-Tuuri on melko pitkä nimi.

Koski-Tuuri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koski-Tuuri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Koski-Tuuri

Koski-Tuuri (paikannimi)

Koski-Tuuri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koski-Tuuri jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Koski-Tuuri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коски-Туури tarkoittaa nimeä Koski-Tuuri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coski=Turj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koski-Tuuri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosma Koski-Tuuri.

Samankaltaisia nimiä kuin Koski-Tuuri

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koski-Tuuri i Finland. Surname Koski-Tuuri in Finland.

©Tuomas Salste