Koskiranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koskiranta

Koskiranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Koskirantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 206 max

v. 2014 206

v. 2015 207

v. 2016 206

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koskiranta on noin sijalla 3 700.

Koskiranta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koskiranta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1884-1927

Koskirantoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 40 Koskirannan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Koskirantojen yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Lavia (3 vainajaa) sekä Kauhajoki (3). Valtaosa asui Uudellamaalla ja Länsi-Suomessa.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Koskiranta, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 26.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Koskiranta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Koskiranta

Koskiranta (paikannimi)Katuosoitteissa

Koskiranta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 52 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koskiranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koskiranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koskirannantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koskiranta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Koskirannat ulkomailla

Ruotsissa Koskiranta oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коскиранта tarkoittaa nimeä Koskiranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coskiranda on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koskiranta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosma Koskiranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Koskiranta

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koskiranta.fi, koskirannat.com, koskirannat.eu, koskirannat.fi, koskirannat.info, koskirannat.name, koskirannat.net, koskirannat.org, koskiranta.com, koskiranta.eu, koskiranta.info, koskiranta.name, koskiranta.net, koskiranta.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koskiranta i Finland. Surname Koskiranta in Finland.

©Tuomas Salste