Koskivainio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koskivainio

Koskivainio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koskivainioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koskivainio on noin sijalla 19 000.

Koskivainio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koskivainio on melko pitkä nimi.

Koskivainio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koskivainio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Koskivainio

Koskivainio (paikannimi)Katuosoitteissa

Koskivainio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koskivainio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koskivainio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koskivainiontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koskivainio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коскивайнио tarkoittaa nimeä Koskivainio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coskifwainiå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koskivainio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosma Koskivainio.

Samankaltaisia nimiä kuin Koskivainio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koskivainio i Finland. Surname Koskivainio in Finland.

©Tuomas Salste