Kostamoinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kostamoinen

Kostamoinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kostamoisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kostamoinen on noin sijalla 15 000.

Kostamoinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kostamoinen on melko pitkä nimi.

Kostamoinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kostamoinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Костамойнен tarkoittaa nimeä Kostamoinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Costamoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kostamoinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosti Kostamoinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Kostamoinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kostamoinen i Finland. Surname Kostamoinen in Finland.

©Tuomas Salste