Kostamovaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kostamovaara

Kostamovaara on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kostamovaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 105

v. 2015 103

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kostamovaara on noin sijalla 6 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Kostamovaara on melko pitkä nimi.

Kostamovaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kostamovaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1888-1925

Kostamovaaroja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Kostamovaaran asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Kostamovaara, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1990–1993

Sana Kostamovaara esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kostamovaara

Kostamovaara (paikannimi)Katuosoitteissa

Kostamovaara on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kostamovaara jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kostamovaara esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kostamovaarantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kostamovaara-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kostamovaarat ulkomailla

Ruotsissa Kostamovaara oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Костамоваара tarkoittaa nimeä Kostamovaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Costamofwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kostamovaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosti Kostamovaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Kostamovaara

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kostamovaara.com, kostamovaara.eu, kostamovaara.fi, kostamovaara.info, kostamovaara.name, kostamovaara.net, kostamovaara.org, kostamovaarat.com, kostamovaarat.eu, kostamovaarat.fi, kostamovaarat.info, kostamovaarat.name, kostamovaarat.net, kostamovaarat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kostamovaara i Finland. Surname Kostamovaara in Finland.

©Tuomas Salste