Koste: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koste

Koste on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kosteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 101

v. 2016 101

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koste on noin sijalla 6 600.

Koste on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koste ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kosteita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Kosteen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Kosteiden yleisin asuinpaikka oli Kuusankoski (3 vainajaa).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1920
Lakanneet yritykset
perust. 1985–1999

Sana Koste esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Koste

Koste (paikannimi)Katuosoitteissa

Koste on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koste jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koste esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kosteenkatu, Kosteentie, Kostekuja. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koste-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kosteet ulkomailla

Ruotsissa Koste oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 194 henkeä, joiden sukunimi oli KOSTE.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Косте tarkoittaa nimeä Koste. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosti Koste.

Samankaltaisia nimiä kuin Koste

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koste.com, koste.eu, koste.fi, koste.info, koste.net, koste.org, koste.name, kosteet.com, kosteet.eu, kosteet.fi, kosteet.info, kosteet.name, kosteet.net, kosteet.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koste i Finland. Surname Koste in Finland.

©Tuomas Salste