Kostia: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kostia

Kostia on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kostioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 55

v. 2015 56

v. 2016 56

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kostia on noin sijalla 10 000.

Kostia-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kostia on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kostia ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1971–1997

Sana Kostia esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kostia

Kostia (paikannimi)Katuosoitteissa

Kostia on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kostia jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kostia esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kostiantie, Ossi Kostian katu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kostia-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Kostia

Kostia on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Kostia oli yhtenä etunimenä 65 miehellä. Samaan aikaan Kostia oli 56 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (62 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (3).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Костиа tarkoittaa nimeä Kostia. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kosti Kostia.

Samankaltaisia nimiä kuin Kostia

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kostia i Finland. Surname Kostia in Finland.

©Tuomas Salste