Kostian: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kostian

Kostian on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kostianien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 108 max

v. 2014 109

v. 2015 110

v. 2016 109

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kostian on noin sijalla 6 200.

Kostian on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kostian ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1900–1911
Lakanneet yritykset
perust. 1952–1996

Sana Kostian esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kostian osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kostian esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kostiantie, Ossi Kostian katu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Kostian

Kostian on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Kostian oli yhtenä etunimenä 11 miehellä. Sukunimenä Kostian on kuitenkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli 109 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on käytössä miesten 2. tai 3. etunimenä. Ensimmäisenä etunimenä sitä ei käytetä.

Kostianit ulkomailla

Ruotsissa Kostian oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Костиан tarkoittaa nimeä Kostian. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kostia Kostian.

Samankaltaisia nimiä kuin Kostian

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kostian.com, kostian.net, kostian.eu, kostian.fi, kostian.info, kostian.name, kostian.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kostian i Finland. Surname Kostian in Finland.

©Tuomas Salste