Kostiander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kostiander

Kostiander on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kostianderien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 125

v. 2015 128

v. 2016 131

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kostiander on noin sijalla 5 400.

Kostiander on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kostiander ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Costiander. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1896
Lakanneet yritykset
perust. 1961–1995

Sana Kostiander esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kostia Kostiander.

Samankaltaisia nimiä kuin Kostiander

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kostiander.com, kostiander.eu, kostiander.fi, kostiander.info, kostiander.name, kostiander.net, kostiander.org, kostianderit.com, kostianderit.eu, kostianderit.fi, kostianderit.info, kostianderit.name, kostianderit.net, kostianderit.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kostiander i Finland. Surname Kostiander in Finland.

©Tuomas Salste