Kotakorva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kotakorva

Kotakorva on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kotakorva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kotakorva on noin sijalla 12 000.

Kotakorva-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kotakorva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kotakorva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kotakorva on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kotakorva on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kotakorva ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 16 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kotakorva-nimisiä on 45.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Котакорва tarkoittaa nimeä Kotakorva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cotacorfwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kotakorva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kotivalo Kotakorva.

Samankaltaisia nimiä kuin Kotakorva

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kotakorva i Finland. Surname Kotakorva in Finland.

©Tuomas Salste