Kotaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kotaniemi

Kotaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kotaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 107

v. 2015 106

v. 2016 105

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kotaniemi on noin sijalla 6 400.

Kotaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kotaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1955–1987
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kotaniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kotaniemi

Kotaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kotaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 207 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, niemi, rakennus, saari, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kotaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kotaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kotaniemenkuja, Kotaniemenpolku, Kotaniementie, Kotaniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kotaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Котаниеми ("Kotanijemi") tarkoittaa nimeä Kotaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cotaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kotaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kotivalo Kotaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kotaniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kotaniemi.com, kotaniemet.com, kotaniemet.eu, kotaniemet.fi, kotaniemet.info, kotaniemet.name, kotaniemet.net, kotaniemet.org, kotaniemi.eu, kotaniemi.fi, kotaniemi.info, kotaniemi.name, kotaniemi.net, kotaniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kotaniemi i Finland. Surname Kotaniemi in Finland.

©Tuomas Salste