Kotkaslahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kotkaslahti

Kotkaslahti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kotkaslahtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kotkaslahti on noin sijalla 19 000.

Kotkaslahti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kotkaslahti on melko pitkä nimi.

Kotkaslahti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kotkaslahti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kotkaslahti

Kotkaslahti (paikannimi)Katuosoitteissa

Kotkaslahti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kotkaslahti jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kotkaslahti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kotkaslahdentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kotkaslahti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коткаслахти tarkoittaa nimeä Kotkaslahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cotcaslachtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kotkaslahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kotivalo Kotkaslahti.

Samankaltaisia nimiä kuin Kotkaslahti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kotkaslahti i Finland. Surname Kotkaslahti in Finland.

©Tuomas Salste