Koukka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koukka

Koukka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Koukkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 118 max

v. 2014 165

v. 2015 164

v. 2016 165

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koukka on noin sijalla 4 500.

Koukka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koukka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Koukka, Koukan tai Koukat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Koukka

Koukka (paikannimi)Katuosoitteissa

Koukka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koukka jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koukka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koukantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koukka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коукка tarkoittaa nimeä Koukka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coucka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koukka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kouta Koukka.

Samankaltaisia nimiä kuin Koukka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koukat.com, koukat.eu, koukat.fi, koukat.info, koukat.name, koukat.net, koukat.org, koukka.com, koukka.eu, koukka.fi, koukka.info, koukka.name, koukka.net, koukka.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koukka i Finland. Surname Koukka in Finland.

©Tuomas Salste