Koulu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koulu

Koulu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Koulujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koulu on noin sijalla 22 000.

Koulu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Koulu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koulu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1926–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1998

Sana Koulu tai Koulun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Koulu

Koulu (paikannimi)Katuosoitteissa

Koulu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on rakennusryhmä.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koulu jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koulu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alhojoen Koulutie, Haistilan Koulukuja, Itäinen Koulupolku, Koulu, Kouluaukio, Koulukaari, Koulukaarre, Koulukatu, Koulukuja, Koululenkki, Koulumaantie, Koulunkuja, Koulunkulma, Koulunmutka, Koulunpolku, Koulunraitti, Kouluntie, Koulupolku, Kouluportti, Koulupuisto, Kouluraitti, Koulurinne, Koulusilta, Koulutaival, Koulutanhua, Koulutie, Leppilammen Koulutie, Läntinen Koulupolku, Mattisenlahden Koulutie, Oterman Koulutie, Palvan Koulutie, Pelson Koulutie, Pohjoinen Koulutie, Ruonan Kouluntie, Varsalan Koulutie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koulu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Коулу tarkoittaa nimeä Koulu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kouta Koulu.

Samankaltaisia nimiä kuin Koulu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koulu i Finland. Surname Koulu in Finland.

©Tuomas Salste