Krapu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Krapu

Krapu on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Krapujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 103

v. 2015 104

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Krapu on noin sijalla 6 500.

Krapu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Krapu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–1995

Sana Krapu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Krapu

Krapu (paikannimi)Katuosoitteissa

Krapu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Krapu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Krapu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Krapukuja, Krapupolku, Kraputie, Kravunkaari, Kravunkuja, Kravunpolku, Kravuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Krapu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Крапу tarkoittaa nimeä Krapu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Krapu

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: krapu.com, krapu.fi, krapu.eu, krapu.info, krapu.name, krapu.net, krapu.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Krapu i Finland. Surname Krapu in Finland.

©Tuomas Salste