Kreus: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kreus

Kreus on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kreuiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 115

v. 2015 117

v. 2016 117

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kreus on noin sijalla 5 900.

Kreus on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kreus ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1974–1991

Sana Kreus esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kreus

Kreus (paikannimi)Katuosoitteissa

Kreus on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kreus jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kreus esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kreunkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kreus-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kreut ulkomailla

Ruotsissa Kreus oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Креус tarkoittaa nimeä Kreus. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kreeta Kreus.

Samankaltaisia nimiä kuin Kreus

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kreus.com, kreus.net, kreus.eu, kreus.fi, kreus.info, kreus.name, kreus.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kreus i Finland. Surname Kreus in Finland.

©Tuomas Salste