Krokvik: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Krokvik

Krokvik on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Krokvikien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 59

v. 2016 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Krokvik on noin sijalla 10 000.

Krokvik-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Krokvik on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Krokvik ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991

Sana Krokvik esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Krokvik

Krokvik (paikannimi)Katuosoitteissa

Krokvik on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Krokvik jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Krokvik esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Krokvikintie, Krokviksvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Krokvik-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Krokvikit ulkomailla

Ruotsissa Krokvik oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Krokvik oli 103 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

5810103
Krokvikit Pohjolassa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Krokvik i Finland. Surname Krokvik in Finland.

©Tuomas Salste