Kuitto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuitto

Kuitto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kuitto-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 104

v. 2015 104

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuitto on noin sijalla 6 400.

Kuitto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuitto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1937
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1995

Sana Kuitto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kuitto

Kuitto (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuitto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuitto jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuitto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuitontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kuitto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куйтто tarkoittaa nimeä Kuitto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quittå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuitto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuisma Kuitto.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuitto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kuitto.com, kuitot.com, kuitot.eu, kuitot.fi, kuitot.info, kuitot.name, kuitot.net, kuitot.org, kuitto.eu, kuitto.fi, kuitto.info, kuitto.name, kuitto.net, kuitto.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuitto i Finland. Surname Kuitto in Finland.

©Tuomas Salste